- 1 Klop de eidooiers met versgemalen peper en paprikapoeder los. Klop de bieslook en de helft van de kaas erdoorheen.
- 2 Klop de eiwitten met een snufje zout stijf in een schone kom. Schep de eiwitten rustig door het kaasmengsel.
- 3 Verhit de boter in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Giet het kaasmengsel erin en laat met het deksel op de pan in circa 8 minuten garen op een lage stand.
- 4 Bestrooi met de rest van de kaas en klap de omelet voorzichtig dubbel. Laat de omelet nog 1 minuut in de pan liggen zodat de kaas goed smelt.
- 5 Laat de omelet op een bord glijden en snijd in stukken.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.