2 personen
eenvoudig
20 min.
lunch
home recepten Scrambled tofu met courgette en brood

Scrambled tofu met courgette en brood

ingrediënten


20 min
2 personen
2 trostomaten

dit product is niet beschikbaar

2 bonkjes sesam bruin
3 eetlepels basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 courgette

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram tofu

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Dep de tofu droog en verkruimel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tofu met de Italiaanse kruiden 5 min. op een hoge stand. Roer regelmatig. Voeg de courgette toe en bak 5 min. mee. Neem de pan van de warmtebron, roer 2 el basilicum erdoor en breng op smaak met peper.
  • 2 Laat afkoelen en verdeel in 2 porties. Bewaar tot 2 dagen afgedekt in de koelkast. Serveer elke portie op kamertemperatuur op een broodje belegd met 1 in plakken gesneden tomaat en bestrooid met de rest van de basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 442 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 25 gram