4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Shoarmaschotel met champignons

Shoarmaschotel met champignons

ingrediënten


30 min
4 personen
1 bos verse peterselie
3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

500 gram shoarmavlees

dit product is niet beschikbaar

300 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng ruim water met zout aan de kook en kook hierin de pastaschelpjes beetgaar.
  • 2 Schep ondertussen het vlees om met de bloem. Verwarm de olie en roerbak het vlees in een paar porties op middelhoge stand bruin.
  • 3 Neem het vlees uit de pan en roer het aanbaksel los. Doe de champignons er in één keer bij en roerbak ze op hoge stand snel bruin.
  • 4 Voeg de knoflook en peterselie toe en bak nog een minuut mee.
  • 5 Schep nu het vlees en de pastaschelpjes erdoor en breng verder op smaak met zout en peper.
  • 6 Lekker met een salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 545 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 36 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté