voor 10:00 besteld vandaag in huis

2 personen
eenvoudig
20 min.
lunch
recepten Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt

ingredi├źnten

5 eetlepels sinaasappelmarmelade

1 theelepel rozemarijn

2 pannenkoeken

2 groene appels

100 gram roomkaas met kruiden

50 gram walnoten

2 zakjes vanilleyoghurt


  • 1 Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee.
  • 2 Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten.
  • 3 Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in bakpapier en bind er een stukje rolladetouw om.
  • 4 Neem ze in een boterhamdoosje mee als lunch of voor een picknick.
  • 5 Eet de pannenkoeken met de vanilleyoghurt erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 835 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 88 gram
eiwit 23 gram