4 personen
eenvoudig
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Snelle vegan moussaka

Snelle vegan moussaka

ingrediënten


10 min
4 personen
425 milliliter witte bonen in tomatensaus
1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

500 gram aardappelschijfjes

dit product is niet beschikbaar

2 aubergines

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de knoflook fijn en de uien in dunne partjes. Snijd de aubergine in plakjes.
  • 2 Meng de knoflook, ui, aardappelschijfjes, witte bonen in tomatensaus en oregano in de ovenschaal door elkaar.
  • 3 Verdeel de plakjes aubergine dakpansgewijs over het mengsel, besprenkel met olijfolie en rooster het geheel in 25 min. in de oven gaar.

bereidingstip

Lekker met platte peterselie. Rol de peterselie die je overhoudt in een stuk vochtig keukenpapier en bewaar in de koelkast. Dan blijven de kruiden extra lang vers.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 441 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 12 gram