2 personen
hoofdgerecht

snijbonenstamppot met gebakken kabeljauwfilet en tomaatjes

terug naar recept
recepten snijbonenstamppot met gebakken kabeljauwfilet en tomaatjes

snijbonenstamppot met gebakken kabeljauwfilet en tomaatjes

ingrediënten


2 personen
100 gram snack shaker tomaatjes
100 gram kabeljauwfilet
3 eetlepels olie
75 ml melk
150 gram snijbonen
300 gram kruimige aardappels

  • 1 Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de snijbonen en snijd ze schuine stukken van ca. 1 cm.
  • 2 Kook de aardappels in een pan met water en zout in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste minuten van de kooktijd de snijbonen toe. Giet af, vang het kookvocht op en zet de pan terug op het vuur.
  • 3 Schenk de melk erbij en stamp tot een grove puree. Voeg indien nodig nog een scheutje kookvocht toe.
  • 4 Dep de vis goed droog met keukenpapier en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de vis in ca. 3 minuten per kant gaar en bruin.
  • 5 Haal uit de pan en roerbak de tomaatjes in ca. 2 minuten bruin. Serveer de vis en tomaatjes bij de stamppot.

Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip