4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaanse visstoof met brood

Spaanse visstoof met brood

ingrediënten


20 min
4 personen
1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

220 gram groene olijven zonder pit
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

540 gram pangasiusfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Laat de vis ontdooien. Snijd intussen de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de knoflook 1 min.
  • 2 Laat de olijven uitlekken. Voeg de paprika toe aan de pan en bak 3 min. mee. Schenk de bouillon erbij. Voeg de tomatenblokjes en olijven toe en breng aan de kook. Dep intussen de vis droog met keukenpapier en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Leg de vis in de tomatensaus en stoof op een lage stand in 10 min. gaar met het deksel op de pan.
  • 4 Breng de visstoof op smaak met zout en peper.

bereidingstip

Voeg 400 g uitgelekte linzen toe voor een extra gevulde stoof.. Serveer met stokbrood en een frisse salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 355 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 46 gram