4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met balletjes en aubergine

Spaghetti met balletjes en aubergine

ingrediënten


25 min
4 personen
75 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels basilicum

dit product is niet beschikbaar

500 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram groene olijven

dit product is niet beschikbaar

1 aubergine

dit product is niet beschikbaar

4 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

500 gram verse worsten

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten. Snijd het worstvel in. Knijp het vlees boven de pan uit de worst en bak mee.
  • 2 Voeg na 5-6 minuten de tijm, aubergine, olijven en tomatenblokjes met sap toe. Laat 12-15 minuten zachtjes stoven.
  • 3 Kook intussen de spaghetti beetgaar en giet af. Schep de spaghetti door de saus. Bestrooi met de basilicum en Parmezaanse kaas.

bereidingstip

Vervang de worst in dit recept door rundergehakt.. Neem courgette in plaats van aubergine.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 840 kcal
vet 38 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté