4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met beenham en groene asperges

Spaghetti met beenham en groene asperges

ingrediënten


25 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

200 gram groene asperges
150 gram beenhammen

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie en fruit hierin de ui glazig.
  • 2 Voeg de knoflook, beenham en asperges toe en bak tot de asperges wat kleur hebben gekregen. Voeg de crème fraîche en peterselie toe en roer goed door.
  • 3 Voeg de citroenrasp toe en breng de saus op smaak met zout en citroensap. Giet de spaghetti af en meng door de saus.
  • 4 Warm circa 2 minuten mee, tot de saus goed aan de pasta blijft hangen. Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

wijnadvies

Dit recept vraagt om wit, zoals een Italiaanse Pinot Grigio of Soave van Mastio della Loggia.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 610 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 70 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté