- 1 Prik de worst hier en daar in en bestrooi met de helft van de Italiaanse kruiden, zout en peper.
- 2 Verhit 2 eetlepels olie en bak het vlees in circa 15 minuten rondom bruin en gaar.
- 3 Stoom de broccoli circa 5 minuten in een stoommandje of zeef boven kokend water.
- 4 Kook de pasta, giet af en vang 50 ml van het kookvocht op.
- 5 Verhit 2 eetlepels olie en zet de tomaten er naast elkaar in.
- 6 Bestrooi met de rest van de Italiaanse kruiden en pof afgedekt 3-4 minuten.
- 7 Verhit de rest van de olie met de knoflook.
- 8 Schep de broccoli erdoor en roerbak circa 2 minuten.
- 9 Schep de spaghetti met de Parmezaanse kaas en een beetje kookvocht erdoor.
- 10 Snijd de worst in stukken.
- 11 Serveer de spaghetti met de tomaten en worst.