4 personen
eenvoudig
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus

Spaghetti met kalkoen en tomaten-mascarponesaus

ingrediënten


35 min
4 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

500 gram kalkoenfilets

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 spaghetti

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de kalkoenreepjes met zout en peper en bak ze in 15 minuten rondom goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit de rest van de olijfolie en fruit hierin de knoflook. Voeg de gezeefde tomaten en rozemarijn toe. Verwarm dit en voeg de mascarpone in gedeeltes toe. Roer goed en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de spaghetti met de saus over warme borden. Schep de kalkoen erbij en leg een pluk rucola, eventueel iets kleiner gesneden, erop.

wijnadvies

Villa Mondi Soave


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 920 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 50 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté