2 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten

Spaghetti met kruidenroomkaas, spinazie en pijnboompitten

ingrediënten


15 min
2 personen
30 kaas

dit product is niet beschikbaar

30 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

4 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram kruidenroomkaas

dit product is niet beschikbaar

450 gram diepvriesspinazie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 kleine ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook 2 minuten. Laat de bevroren spinazie smelten in de pan en voeg de roomkaas en tomaatjes toe.
  • 2 Verhit de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan. Giet de spaghetti af en roer door het spinazie-roomkaasmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de pasta met de geraspte kaas en pijnboompitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 770 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 97 gram
eiwit 30 gram