4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met olijfolie, sardines en kappertjes

Spaghetti met olijfolie, sardines en kappertjes

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

95 gram sardinefilets

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

Spaanse peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels extra vergine olijfolie

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout.
  • 2 Verwarm ondertussen de olie op middelhoge stand en voeg de knoflook en peper toe tot alles begint te geuren. Laat de knoflook niet te veel verkleuren.
  • 3 Voeg de kappertjes en sardines toe en schep even door.
  • 4 Giet de spaghetti af en schep deze samen met de peterselie door de saus. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

wijnadvies

Kies voor Villa Mondi Soave of Verdicchio dei Castelli di Jesi Terrazzano.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté