4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

ingrediënten


25 min
4 personen
250 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram mager gerookt spek

dit product is niet beschikbaar

500 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

400 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  • 2 Houd 5 broccoliroosjes apart. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom.
  • 3 Kook de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan.
  • 4 Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe.
  • 5 Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti.
  • 6 Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 96 gram
eiwit 30 gram