4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met tomaatjes en makreel

Spaghetti met tomaatjes en makreel

ingrediënten


25 min
4 personen
400 gram gerookte makreelfilets

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

300 gram volkoren spaghetti

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

70 gram tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 rode pepers

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de rode pepers, knoflook en ui 2-3 minuten.
  • 2 Voeg de tomatenpuree toe en bak deze kort mee.
  • 3 Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op.
  • 4 Rasp 1 theelepel van de citroenschil en verdeel de rest in partjes.
  • 5 Schep de spaghetti, citroenrasp, tomaatjes en rucola door het peper knoflookmengsel en voeg eventueel wat kookvocht toe.
  • 6 Serveer de spaghetti met de makreel en garneer met partjes citroen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 735 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 31 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté