4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met voorjaarsgroenten

Spaghetti met voorjaarsgroenten

ingrediënten


30 min
4 personen
8 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

500 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar

350 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Blancheer de tuinbonen en dop ze tot felgroene boontjes.
  • 2 Verhit de olie en roerbak hierin de broccoli circa 10 minuten. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten mee.
  • 3 Giet de pasta af en vang wat van het kookwater op. Voeg de gekookte pasta en 4 eetlepels van het kookwater toe aan de broccoli en meng goed.
  • 4 Voeg de rucola, limoenrasp, -sap, de tuinbonen en de helft van de bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de bieslook.

wijnadvies

Lekker met Que Mas Sauvignon Blanc.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 18 gram