4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht
recepten Spaghetti met walnoten, tomaat en olijven

Spaghetti met walnoten, tomaat en olijven

ingrediënten


15 min
4 personen
12 zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

25 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spaghetti met zout beetgaar. Verhit de olijfolie en bak hierin de walnoten en pijnboompitten 2-3 minuten.
  • 2 Voeg de cherry-/kerstomaatjes en oregano toe en stoof tot de tomaatjes zacht zijn.
  • 3 Voeg de peterselie en zwarte olijven toe en breng op smaak met zout.
  • 4 Schep de uitgelekte pasta, met eventueel enkele eetlepels kookvocht, door de saus en warm even mee.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 555 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté