4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Sperziebonen met balsamico, blauwe kaas en amandel

Sperziebonen met balsamico, blauwe kaas en amandel

ingrediënten


15 min
4 personen
125 gram blauwe kazen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar

800 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de sperziebonen in 7-8 minuten beetgaar en giet ze af. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan lichtbruin.
  • 2 Schep de olijfolie en balsamico door de sperziebonen. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Bestrooi de sperziebonen met de kaas en amandelen. Lekker met ciabatta of stokbrood.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 12 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté