4 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, bijgerecht
home recepten Spicy eiersalade

Spicy eiersalade

ingrediënten


25 min
4 personen
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

peper

dit product is niet beschikbaar

chilipepervlokken

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mangochutney

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de eieren in 7 minuten hard. Laat schrikken onder koud water en laat afkoelen. Verhit de olie op een lage stand en fruit hierin de bosui 1 minuut. Voeg kerriepoeder toe en fruit kort mee. Voeg tomatenpuree, mangochutney, citroensap en 2 eetlepels water toe en laat een paar mi­nuten zachtjes sudderen. Schep in een kom en laat afkoelen.
  • 2 Pel intussen de eieren en hak ze grof. Roer de yoghurt door de afgekoelde saus en breng op smaak met zout en (chili)peper. Schep de gehakte eieren en koriander erdoor. Lekker op (stok)brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté