- 1 Verwarm de oven voor op 185 graden.
- 2 Maak de avocado schoon en snijd de koriander fijn.
- 3 Prak het vruchtvlees van de avocado met het sap en de rasp van de limoen en voeg er de koriander aan toe. Kruid met versgemalen peper en zout.
- 4 Maak de rode ui schoon en snijd in dunne ringen.
- 5 Laat de gegrilde paprika uitlekken en snijd in linten.
- 6 Verwarm een scheutje olie in een anti-aanbakpan en bak er om en om de vegaburgers in tot ze mooi gebakken en warm zijn. Voeg er de laatste 2 minuten de paprika aan toe, zodat dit warm kan worden.
- 7 Bak ondertussen de burgerbroodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- 8 Snijd de broodjes doormidden en smeer de bodem in met de avocado. Leg er de burger op.
- 9 Verdeel er de gegrilde paprika, de rode ui en de peper over. Leg er het kapje op en serveer.