2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spinaziepannenkoeken met geitenkaas

Spinaziepannenkoeken met geitenkaas

ingrediënten


20 min
2 personen
3 eetlepels walnoten

dit product is niet beschikbaar

75 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

125 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

200 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

4 sprieten bieslook

dit product is niet beschikbaar

300 gram diepvriesspinazie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop in een kom de spinazie, bieslook, sjalot, bloem, melk en eieren tot een glad beslag. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Verhit steeds een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin dunne spinaziepannenkoeken van het beslag. Bestrooi de helft met plakjes tomaat, de geitenkaas en walnoten en vouw de pannenkoeken dubbel.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 755 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 33 gram