- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
- 2 Snijd de vellen filodeeg doormidden.
- 3 Smelt de boter en bestrijk de 8 stukken filodeeg ermee.
- 4 Verdeel over de onderkant van elk stuk filodeeg de geitenkaas, tijm en honing.
- 5 Vouw de hoekjes van het deeg omhoog en maak dicht in de vorm van een buideltje.
- 6 Bestrijk de pakketjes met nog wat gesmolten boter en bak ze in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
- 7 Klop een dressing van de olie, mosterd en azijn en breng op smaak met zout en peper.
- 8 Verdeel de spinaziebladeren over een schaal, schaaf linten van de bospeen en giet de dressing erover.
- 9 Laat de geitenkaaspakketjes een paar minuten afkoelen en leg ze op de salade.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.