eenvoudig
35 min.
bijgerecht
home recepten Spruitenspiesjes met peper-roomsaus

Spruitenspiesjes met peper-roomsaus

ingrediënten


35 min
1 eetlepel peterselie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

350 gram spruitjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 spiesen

  • 1 Blancheer de spruitjes. Prik steeds circa 5 spruitjes aan een spies, bestrijk ze met olijfolie en rooster circa 15 minuten op de barbecue. Draai af en toe om.
  • 2 Maak intussen de saus. Verhit de boter en bak hierin de ui glazig. Giet de azijn erbij en kook de saus een beetje in. Voeg de room toe en maal er flink peper over. Laat de saus zachtjes koken.
  • 3 Leg de spruitenspiesjes op een plank. Bestrooi met de peterselie en serveer warm met de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram