12 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas

Stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas

ingrediënten


25 min
12 personen
125 Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

2 citroenen

dit product is niet beschikbaar

150 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

12 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 afbakstokbroden

dit product is niet beschikbaar

2 gele paprika's

dit product is niet beschikbaar

3 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de paprika’s in de voorverwarmde oven tot het vel zwarte plekken vertoont. Leg de paprika’s in een afgesloten kom of plastic zak en laat iets afkoelen. Verwijder de schil en de zaadlijsten.
  • 2 Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  • 3 Pureer de paprika’s grof met de tomaten, de olijven, het citroensap en de kaas. Verdeel dit mengsel over de inkepingen van 2 stokbroden. 


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 9 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté