12 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
recepten Stokbrood met pesto, roomkaas en bosui

Stokbrood met pesto, roomkaas en bosui

ingrediënten


25 min
12 personen
2 eetlepels bieslook
1 lente-/bosui
2 tomaten
300 gram verse roomkaas
90 gram pesto
2 afbakstokbroden

  • 1 Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  • 2 Meng de pesto met de roomkaas. Bestrijk de inkepingen van 2 stokbroden met dit mengsel.
  • 3 Steek er de plakjes tomaat in en bestrooi met de bosui of bieslook en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 220 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 21 gram
eiwit 7 gram
recalls Maaltijdsalade pulled chicken, Spareribs BBQ 200 gram, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier