4 personen
eenvoudig
20 min.
tussendoortje, nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Stracciatella-ijs met mangocoulis en kokossnippers

Stracciatella-ijs met mangocoulis en kokossnippers

ingredi├źnten


20 min
4 personen
50 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

50 gram kokosschaafsel

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter stracciatella-ijs
2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

100 gram mango's

  • 1 Kook 100 gram mangoblokjes met 2 eetlepels water en de suiker in een steelpan, tot de mango puree wordt. Giet het mangomengsel door een fijne zeef en laat minimaal 30 minuten afkoelen in de koelkast.
  • 2 Schep bollen van het stracciatella-ijs en verdeel over 4 bakjes. Giet de mangocoulis erover. Bestrooi met de rest van de mangoblokjes en de kokossnippers. Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller krullen van de chocolade over het ijs.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram