voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
10 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Syllabub met frambozen en witte chocolade

Syllabub met frambozen en witte chocolade

ingredi├źnten

50 milliliter frambozen-dessertsaus

100 gram diepvriesframbozen

100 gram diepvriesaardbeien

2 eetlepels citroensap

1 theelepel citroenrasp

50 gram poedersuiker

500 milliliter slagroom

50 gram witte chocolade


  • 1 Mix met de handmixer de frambozensaus met de helft van de frambozen en met citroensap, -rasp en suiker tot een glad mengsel.
  • 2 Giet de room erbij en blijf kloppen tot de slagroom goed stijf is. Dit duurt iets langer dan gebruikelijk.
  • 3 Verdeel de rest van de frambozen over 4 glaasjes en schep hierop de room. Laat afgedekt opstijven in de koelkast.
  • 4 Garneer met de witte chocolade en serveer direct.

wijnadvies

Wit van de muskaatdruif. Wilt u met belletjes? Neem dan Moscato van Yellow Tail. En anders de wat vollere en nog zoetere Castillo de las Almenas Moscatel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 585 kcal
vet 49 gram
verzadigd vet 32 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 4 gram