- 1 Bereid de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip met de cajunkruiden en zout 5 min. op een middelhoge stand. Voeg de paprika toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
- 2 Maak ondertussen de salsa. Rasp de tomaten op een blokrasp tot je alleen de velletjes overhoudt. Meng de tomatenrasp met de limoenrasp en het -sap, 1/3 van de bosuitjes, jalapeño en de helft van de koriander. Breng de salsa op smaak met zout en peper.
- 3 Voeg de bonen en de rest van de bosui toe aan de kip en bak 3 min. mee. Serveer de kip met de taco’s, salsa, sla, limoenpartjes en de rest van de koriander.
bereidingstip
Houdt niet iedereen van pittig? Serveer de jalapeñopepers er apart bij.. In plaats van koriander kun je ook peterselie of munt gebruiken.