gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Tacohoorntjes met guacamole

Tacohoorntjes met guacamole

ingrediënten


15 min
limoen

dit product is niet beschikbaar

1 kleine rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 tomaat

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

8 kleine tortillawraps
1 eetlepel Mexicaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tacokruiden

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukengaren

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de olie met de tacokruiden en een snuf zout. Bestrijk de wraps rondom met de kruidenolie en rol op tot hoorntjes. Bind vast met een stukje keukengaren en leg op de bakplaat. Bak de hoorntjes in de oven in 8-10 minuten goudbruin en knapperig. Keer halverwege.
  • 2 Schep intussen het vruchtvlees uit de avocado’s en prak fijn tot een puree. Meng de tomatenblokjes, rode ui en limoensap erdoor en breng op smaak met zout. Schep deze guacamole in de hoorntjes, zet eventueel in kleine glaasjes en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 255 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 5 gram