- 1 Kook de helft van de bospeen in 10-12 minuten beetgaar. Schaaf de rest van de wortels in dunne linten of plakjes.
- 2 Kook de tagliatelle beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten van de kooktijd de geschaafde bospeen toe.
- 3 Giet de apart gekookte bospeen af en stoof deze 2-3 minuten met de honing en tijm. Verhit een scheut olijfolie en voeg de citroenrasp toe.
- 4 Giet de tagliatelle met wortel af en schep deze met het citroensap door de olijfolie. Bestrooi de pasta met de rucola, basilicum en geitenkaas. Leg de gestoofde bospeen erop.
bereidingstip
Vervang de geitenkaas in dit recept door feta.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.