4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met gerookte kipfilet en spinazie

Tagliatelle met gerookte kipfilet en spinazie

ingrediënten


25 min
4 personen
250 gram gerookte kipfilets

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

50 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de pijnboompitten in enkele druppels olijfolie in een koekenpan lichtbruin. Schep ze uit de pan in een kom.
  • 2 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking in lichtgezouten water beetgaar.
  • 3 Snijd de spinazie iets kleiner. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of grote koekenpan en roerbak de spinazie enkele minuten.
  • 4 Roer de kip door de spinazie. Breng op smaak met zout.
  • 5 Laat de pasta uitlekken. Schep de warme spinazie en kipreepjes door de tagliatelle en bestrooi het gerecht met pijnboompitten.

wijnadvies

Hier is een Vin de Pays d'Oc chardonnay een goede keus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 580 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 75 gram
eiwit 30 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté