4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

ingrediënten


20 min
4 personen
worcestershiresaus

dit product is niet beschikbaar

1 bosje platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

125 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

250 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 kook de tagliatelle beetgaar.
  • 2 Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Houd enkele walnoten apart voor garnering en hak de overige walnoten grof. Schep de gehakte walnoten en mango door het roommengsel en verwarm zonder te koken.
  • 3 Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper.
  • 4 Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 955 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 87 gram
eiwit 31 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté