4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Tagliatelle met pompoen en noten

Tagliatelle met pompoen en noten

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

400 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht en lichtbruin.
  • 2 Voeg de knoflook, pompoen en kruiden toe en bak zachtjes mee tot de pompoen goed zacht is.
  • 3 Giet de room erbij en laat zachtjes koken tot een dikke saus.
  • 4 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Giet af en schep de pasta door de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de noten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 13 gram