4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Tagliatelle met pompoen en noten

Tagliatelle met pompoen en noten

ingrediënten


20 min
4 personen
50 gram gemengde noten

dit product is niet beschikbaar

300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

400 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht en lichtbruin.
  • 2 Voeg de knoflook, pompoen en kruiden toe en bak zachtjes mee tot de pompoen goed zacht is.
  • 3 Giet de room erbij en laat zachtjes koken tot een dikke saus.
  • 4 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout. Giet af en schep de pasta door de saus. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de noten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 13 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier