4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
recepten Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola

Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola

ingrediënten


20 min
4 personen
8 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

1 krop radicchio

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

250 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

3 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

8 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
  • 2 Meng de hamreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee.
  • 3 Kook de tagliatelle.
  • 4 Schep de radicchio door de sjalotjes met ham.
  • 5 Voeg de gorgonzola toe en laat de kaas smelten.
  • 6 Schep de tomaten en tagliatelle erdoor en verwarm circa 2 minuten.
  • 7 Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.

bereidingstip

Vervang radicchio door reepjes witlof of ijsbergsla.. Neem gehalveerde cherry-/ kerstomaatjes in plaats van gedroogde tomaten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 870 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 87 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté