voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Tagliatelle met surimi en rucola

Tagliatelle met surimi en rucola

ingredi├źnten

400 gram tagliatelle

4 eetlepels olijfolie

3 lente-/bosuitjes

250 gram surimi

2 rode pepers

250 gram cherry-/kerstomaatjes

125 gram rucola


  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de bosui en schep de surimi en rode peper erdoor.
  • 2 Rooster de tomaten in de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper.
  • 3 Giet de tagliatelle af en schep deze met de rucola door het surimimengsel. Verwarm tot de rucola slinkt.
  • 4 Serveer met de tomaatjes erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 18 gram