4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tagliatelle stroganoff met worst

Tagliatelle stroganoff met worst

ingrediënten


20 min
4 personen
2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram gemengde bladsla

dit product is niet beschikbaar

400 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

500 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 braadworsten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de braadworsten open en haal het vlees eruit. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak hierin het worstvlees met de ui en knoflook 3 minuten op een hoge stand.
  • 2 Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten verder. Voeg de mosterd, slagroom en paprikapoeder toe en laat de saus op een lage stand circa 5 minuten pruttelen.
  • 3 Kook intussen de tagliatelle beetgaar. Giet af en schep door de saus. Voeg eventueel een klein scheutje kookvocht toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Meng de sla in een kom met de overige olijfolie en balsamicoazijn. Serveer de tagliatelle stroganoff met de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 790 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 29 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté