4 personen
gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Tapenade van makreel

Tapenade van makreel

ingrediënten


15 min
4 personen
olijfolie

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

cm verse gember

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

170 gram makreelfilets, naturel

  • 1 Laat de makreel uitlekken en prak deze in een kom fijn met een vork.
  • 2 Roer de andere ingrediënten erdoor en breng indien nodig op smaak met zout en peper.
  • 3 Laat afgedekt op smaak komen in de koelkast.
  • 4 Mocht het mengsel iets te droog zijn, roer er dan wat olie door om het smeuïger te maken.
  • 5 Serveer met stokbrood bij de borrel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 125 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 8 gram