gemiddeld
45 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Tartelettes met chocoladevla en frambozen

Tartelettes met chocoladevla en frambozen

ingrediënten


45 min
3 eetlepels poedersuiker
125 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

2 eidooiers

dit product is niet beschikbaar

180 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels suiker

dit product is niet beschikbaar

90 gram boter

dit product is niet beschikbaar

300 milliliter chocoladevla

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

2 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

6 kleine taartvormpjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Rol het deeg uit tot ongeveer 3-5 mm dik. Bekleed de taartvormpjes met het deeg en prik met een vork gaatjes in de bodem.
  • 3 Bak de bodems in de oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Laat afkoelen.
  • 4 Schep het chocolademengsel in de taartjes en verdeel de frambozen erover. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 7 gram
recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier