voor 10:00 besteld vandaag in huis

gemiddeld
45 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Tartelettes met chocoladevla en frambozen

Tartelettes met chocoladevla en frambozen

ingrediënten

2 blaadjes gelatine

50 milliliter slagroom

300 milliliter chocoladevla

90 gram boter

2 theelepels suiker

180 gram bloem

2 eidooiers

125 gram frambozen

3 eetlepels poedersuiker


benodigdheden

vershoudfolie

6 kleine taartvormpjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Rol het deeg uit tot ongeveer 3-5 mm dik. Bekleed de taartvormpjes met het deeg en prik met een vork gaatjes in de bodem.
  • 3 Bak de bodems in de oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig. Laat afkoelen.
  • 4 Schep het chocolademengsel in de taartjes en verdeel de frambozen erover. Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 7 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier