4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, brunch, voorgerecht
home recepten Thais groentepasteitje met mango

Thais groentepasteitje met mango

ingrediënten


bestellen
20 min
4 personen
1 eetlepel gembersnippers

dit product is niet beschikbaar

4 pasteibakjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.38
2 eetlepels wokolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.29
2 eetlepels blanke amandelen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95
450 gram Oosterse wokgroenten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.99
1 eetlepel currypasta

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.69
1 mango

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.25
2 eetlepels sojasaus

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.29
1 eetlepel koriander

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.55
100 milliliter kokosmelk

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
1 limoen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49

  • 1 Verwarm de oven voor op 190ºC.
  • 2 Snijd de dekseltjes los van de pasteibakjes en houd apart. Zet de bakjes op een rooster of bakplaat en verwarm circa 6 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Verhit de olie in een wok en rooster hierin de amandelen. Schep ze uit de wok.
  • 4 Roerbak de groenten met de currypasta 2-3 minuten. Bak de mango 1 minuut mee.
  • 5 Schep de gembersnippers, sojasaus, de helft van de koriander, de kokosmelk en amandelen erdoor en verwarm.
  • 6 Vul de pasteibakjes met dit mengsel en bestrooi met de koriander. Zet de dekseltjes erop, garneer met partjes limoen en serveer direct.

bereidingstip

Vervang de amandelen in dit recept door cashewnoten.. Neem stukjes ananas in plaats van mango.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 435 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 9 gram