gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, hoofdgerecht
recepten Tielle met visragout

Tielle met visragout

ingrediënten


20 min
mespunt chilipepervlokken

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

600 gram gemengde zeevruchten
mespunt saffraan

dit product is niet beschikbaar

1 laurierblaadje

dit product is niet beschikbaar

1 glas witte wijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 eenpersoons taartvormpjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Kneed het deeg nogmaals door en snijd het in 8 stukken.
  • 2 Rol elk deel uit tot een ronde lap van circa 4 mm dik. Bekleed de vormpjes met de helft van de deeglapjes.
  • 3 Verdeel de afgekoelde vulling over het deeg op de bakplaat en dek af met de andere lapjes. Druk de randen op elkaar en maak elke 2 cm een korte knip in de rand.
  • 4 Vouw de inkepingen om en om naar binnen voor een speels effect. Bestrijk het deeg royaal met olijfolie en bak in de oven in 20-25 minuten gaar en goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 595 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 33 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip