- 1 Bestrooi de visfilets met zout, peper en kerriepoeder. Besprenkel met citroensap, hier wordt de vis steviger door.
- 2 Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de ui en knoflook.
- 3 Voeg de komkommer toe en bak deze 2 minuten mee.
- 4 Roer de couscous, bouillon en paprikablokjes erdoor. Neem de pan van de warmtebron en laat afgedekt 3-4 minuten staan (volg de aanwijzingen op de couscousverpakking).
- 5 Verhit de rest van de olijfolie en bak de vis in 5 minuten goudbruin en gaar. Roer de couscous los met een vork.
- 6 Serveer de couscous in een schaal en leg de visfilets erop. Bestrooi met de peterselie.
bereidingstip
Je kunt de vis ook bereiden in de oven. Verwarm de grill voor en leg de vis besprenkeld met een beetje olijfolie 2 richels onder de grill. Rooster de tilapia in 8-10 minuten goudbruin en gaar.