4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

ingrediënten


30 min
4 personen
2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zoete chilisaus

dit product is niet beschikbaar

400 gram couscous

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

500 gram tilapiafilets

dit product is niet beschikbaar

250 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

1 bos wortel

  • 1 Kook de wortelen met de sperziebonen 5 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Besprenkel de tilapia met citroensap en strooi er zout en peper over.
  • 3 Verhit de olie in een wok. Bak hierin de vis 3 minuten, schep deze uit de pan en houd warm onder luminiumfolie.
  • 4 Bak de uien 3 minuten in het bakvet. Schep de wortelen en sperziebonen erdoor en roerbak 5 minuten.
  • 5 Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus en sojasaus erdoor.
  • 6 Schep de groenten op warme borden, leg de vis erop en serveer de couscous erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 690 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 38 gram