4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Tomaat-koriandersalsa

Tomaat-koriandersalsa

ingrediënten


10 min
4 personen
zout

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

6 takjes koriander

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

hakmolen

  • 1 Snijd 2 tomaten in stukjes. Snipper 1 sjalot. Hak 1 teentje knoflook grof.
  • 2 Verwijder de zaadlijsten van ½ rode peper en hak grof.
  • 3 Pureer in de hakmolen met de staafmixer de tomaat, sjalot, knoflook, rode peper en 6 takjes koriander tot een grove salsa.
  • 4 Pureer niet glad!
  • 5 Breng de salsa op smaak met het sap van 1 limoen en zout.

bereidingstip

Serveer met tortillachips.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 18 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 1 gram