gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Tompouce-croissant

Tompouce-croissant

ingrediënten


20 min
1 zakje gekleurd glazuur

dit product is niet beschikbaar

4 croissants

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

zakje mix voor banketbakkersroom

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

spuitzak

  • 1 Bereid de banket­bakkersroom met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de croissants open en vul ze (eventueel met een spuitzak) met de banketbakkersroom.
  • 3 Verwarm het zakje glazuur in warm water en kneed het goed door. Open het zakje en verdeel het glazuur over de bovenkanten van de croissants. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 7 gram