4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Tortellini in romige paddenstoelensaus

Tortellini in romige paddenstoelensaus

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

500 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

500 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

1 bouillonblokje

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

4 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

440 gram tortellini gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de tortellini beetgaar. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalot 2 minuten.
  • 2 Voeg de slagroom en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten pruttelen op een lage stand. Snijd de paddenstoelen grof en gaar ze 5 minuten mee.
  • 3 Breng op smaak met zout en peper. Roer de tortellini erdoor en bestrooi met de kaas en peterselie.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1120 kcal
vet 72 gram
verzadigd vet 42 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté