ovenschaal
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
ovenschaal
bereiden
bereidingstip
<h4>Bereidingstips</h4> • Vervang de roomkaas naturel in dit recept door roomkaas met tuinkruiden. </br> • Garneer de schotel met reepjes rode paprika op de geraspte kaas.. Let op: de zuivel in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan zuivel met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.. <h4>Bijgerecht serveren bij de tortellini ovenschotel</h4> • Frisse rucolasalade met cherrytomaat en citroendressing </br> • Knoflookbrood of focaccia om in de saus te dippen</br> • Gegrilde groenten zoals courgette en paprika voor extra bite</br> Wil je het helemaal simpel houden: kies één salade én brood erbij.. <h4>Vlees toevoegen?</h4> Wil je vlees toevoegen aan de tortellini-ovenschotel? Dit past er goed bij: </br> • Kipfilet of kippendij – mild van smaak en lekker mals </br> • Spekreepjes of pancetta – geven een hartige, zoute bite</br> • Gehakt (rund of half-om-half) – rul bakken en door de saus mengen. <h4>Tortellini ovenschotel mealpreppen?</h4> Laat de ovenschotel eerst afkoelen en bewaar hem daarna afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Je kunt de schotel ook van tevoren klaarmaken tot vlak voor het bakken en hem dan, afgedekt, in de koelkast zetten; reken op de dag zelf 5 à 10 minuten extra oventijd omdat hij koud de oven ingaat. Wil je hem langer bewaren, vries de ovenschotel dan in en laat hem voor gebruik volledig ontdooien in de koelkast; zo blijft hij tot 2 maanden goed.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
| energie | 950 kcal |
| vet | 53 gram |
| verzadigd vet | 32 gram |
| koolhydraten | 78 gram |
| eiwit | 34 gram |
WEB01-SPAR-PU