4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Toscaans sukadevlees

Toscaans sukadevlees

ingrediënten


bestellen
15 min
4 personen
600 gram sukadelappen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.89
50 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.99

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.99
2 uien

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45
3 teentjes knoflook

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.55
1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.45
2 laurierblaadjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.95
500 milliliter vleesbouillon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.90
400 milliliter gezeefde tomaten

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.25
1 mespunt paprikapoeder

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.95
1 mespunt chilipoeder

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.45

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.95

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.07
100 gram groene olijven

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.99
250 gram witte bonen

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.95
2 eetlepels peterselie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35

benodigdheden

ovenvaste braadpan

braadslede

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 2 Verhit de olie en de boter en bak het vlees rondom lichtbruin. Bak de uien en knoflook 2 minuten mee.
  • 3 Voeg de Italiaanse kruiden, de laurierblaadjes en de bouillon toe en breng aan de kook.
  • 4 Schep de gezeefde tomaten en paprikapoeder erdoor en zet de pan met deksel in het midden van de oven. Stoof het gerecht 4 uur.
  • 5 Controleer na 2 uur of er nog genoeg vocht in de pan zit en vul dit eventueel aan.
  • 6 Breng voor het serveren op smaak met zout en peper, verwijder de laurierblaadjes en meng de olijven en bonen erdoor.
  • 7 Verwarm even en strooi er peterselie over. Lekker met focaccia of pasta en gestoofde spitskool.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 40 gram