4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Toscaans sukadevlees

Toscaans sukadevlees

ingrediënten


15 min
4 personen
2 eetlepels peterselie

dit product is niet beschikbaar

250 gram witte bonen uit blik

dit product is niet beschikbaar

100 gram groene olijven

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt chilipoeder

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

400 milliliter gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter vleesbouillon

dit product is niet beschikbaar

2 laurierblaadjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

3 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

50 gram boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

600 gram sukadelappen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenvaste braadpan

braadslede

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 2 Verhit de olie en de boter en bak het vlees rondom lichtbruin. Bak de uien en knoflook 2 minuten mee.
  • 3 Voeg de Italiaanse kruiden, de laurierblaadjes en de bouillon toe en breng aan de kook.
  • 4 Schep de gezeefde tomaten en paprikapoeder erdoor en zet de pan met deksel in het midden van de oven. Stoof het gerecht 4 uur.
  • 5 Controleer na 2 uur of er nog genoeg vocht in de pan zit en vul dit eventueel aan.
  • 6 Breng voor het serveren op smaak met zout en peper, verwijder de laurierblaadjes en meng de olijven en bonen erdoor.
  • 7 Verwarm even en strooi er peterselie over. Lekker met focaccia of pasta en gestoofde spitskool.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 500 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 40 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté