6 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, voorgerecht
home recepten Toscaanse groentebouillon

Toscaanse groentebouillon

ingrediënten


20 min
6 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 ciabattabrood

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

125 gram witte bonen

dit product is niet beschikbaar

125 gram borlottibonen
150 gram groene asperges
4 kleine wortels
1 kleine courgette

dit product is niet beschikbaar

100 gram haricots verts

dit product is niet beschikbaar

1 liter bouillon

dit product is niet beschikbaar

4 plakjes pancetta

  • 1 Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan krokant.
  • 2 Verwarm de bouillon met de haricots verts, courgette, wortel en asperges en kook zachtjes 7-8 minuten.
  • 3 Schep de bonen en pesto erdoor en warm even mee.
  • 4 Bestrooi de groentebouillon voor het serveren met verkruimelde pancetta.
  • 5 Geef het ciabattabrood met de olijfolie en Parmezaanse kaas er apart bij.

bereidingstip

Vervang de pancetta door rauwe ham.. Neem sperziebonen in plaats van haricots verts.. Kies voor bleekselderij in plaats van asperges.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 365 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté