4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

ingrediënten


20 min
4 personen
1 mespunt mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram witte druiven

dit product is niet beschikbaar

125 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

400 gram penne

dit product is niet beschikbaar

400 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  • 2 Bak in de tussentijd de kipfilet al omscheppend in de olijfolie gaar. Snijd de rucola iets kleiner.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 4 Schep de kipfilet, rucola, tomaten en de druiven door de pasta. Meng de dressing erdoor.

wijnadvies

Kies hier voor een frisse Zuid-Franse sauvignon blanc, een Zuid-Afrikaanse chenin blanc of een Italiaanse droge witte wijn naar keuze.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 83 gram
eiwit 37 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté